Metallien kierrätyspalvelu yritys- ja yhteisöasiakkaille

Tarjoamme yrityksille, kunnille ja tuottajayhteisöille kokonaisvaltaisen metallin kierrätys- ja romunhuoltopalvelun. Kiertotalouden asiantuntijakumppaninasi autamme kaikissa kysymyksissä liittyen metallien kierrättämiseen, resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen ja ympäristötavoitteisiin.

Palvelumme sopivat kaikille yrityksille ja yhteisöille, joiden toiminnasta syntyy kierrätettävää metallia. Metallinkierrätyspalvelun toteutamme joustavasti tarpeesi mukaisesti. 

Laitoksemme maantieteellisesti keskeisen sijainnin ansiosta pystymme palvelemaan toimijoita tehokkaasti Suomessa ja Pohjoismaissa.

Työkone ajamassa romua.

Romuhuolto ja metallin kierrätys kokonaispalveluna

Kokonaispalvelumme pitää sisällään kierrätettävän metalliromun tai metallia sisältävän muun aineksen keräämisen, puhdistamisen ja käsittelyn, metallien erottelun sekä jatkojalostuksen ja metalliraaka-aineen toimituksen valimo- ja terästeollisuuden käyttöön. Meiltä saat kierrätetystä metalliromusta kaikki tarvitsemasi raportit, kuten esimerkiksi hiilijalanjälkitiedon omasta metallinkierrätyksestäsi. Tarvittaessa toimitamme käyttöösi sopivat keräysastiat ja -lavat.

Kuormat haemme sopimuksen mukaan, mutta meille voit tuoda myös itse niin pienet kuin suuretkin metallierät. Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti kumppanuusmallilla, mutta ostamme ja noudamme myös yksittäisiä eriä metalliromua.

Työntekijä työskentelee ohjaamossa.

Grammassa on tonnin alku

Olemme edelläkävijä hienojakoisen käsittelyjakeen sisältämien metallien tarkassa hyödyntämisessä. Pyrimme tuotantoprosessissamme saamaan tarkasti kaiken eroteltavissa olevan metalliraaka-aineen talteen. Näin pidämme huolta yhteisestä omaisuudestamme, ainutkertaisista metalliraaka-ainevaroista, joita meillä ei ole varaa hukata.