Metalliraaka-aineen myynti teollisuuteen

Suomessa romuista tuotettu korkealaatuinen kiertometalli on ekotehokas vaihtoehto malmista jalostetulle neitseelliselle raaka-aineelle. Samalla kun säästät materiaalikustannuksissa, kevennät tuotantosi ympäristövaikutuksia sekä pienennät raaka-aineriippuvuutta Euroopan ulkopuolisista toimittajista.

Kajaanin Romu myy ja toimittaa laajan valikoiman kierrätettyjä rautametalleja ja ei-magneettisia metalleja teollisuusyrityksille ympäri maailmaa melkein missä tahansa koossa, painossa ja muodossa.

Me olemme yksi Pohjois-Euroopan johtavista kierrätetyn metallin valmistajista, ja tavoitteemme ovat korkealla tuotteidemme laadun, toiminnan tehokkuuden ja luotettavuuden sekä turvallisuuden ja ympäristönsuojelun suhteen. Toimimme EU-säädösten puitteissa, jatkuvasti toimintaamme edellä mainittujen tavoitteiden suhteen parantaen.

Suomessa romusta jalostettu metalli on maailman puhtainta ja vastuullisinta.

Kestävä ottaa metallit aina ensin kierrosta

Suomalainen kiertometalli tuottaa pienet päästöt ja suuret hyödyt yrityksellesi. Korkealaatuisen kiertometallin käyttö primääriraaka-aineen rinnalla tuotannossa pienentää raaka-aineiden hankintakustannuksia ja turvaa raaka-aineen saatavuutta. Lisäksi kierrätetyn metallin käyttöä lisäämällä edistät ilmastopäästö- ja energiansäästötavoitteiden toteutumista yrityksessäsi ja tuet luonnonvarojen kestävää käyttöä.

Kiertometallin hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin neitseellisellä metalliraaka-aineella. Esimerkiksi romusta louhitulla teräksellä se on 58 % pienempi.

Teräksen kierrättäminen säästää energiaa 72 % primääriraaka-aineen tuotantoon verrattuna.

Ota yhteyttä

Global Sales / Esa Salokorpi
esa.salokorpi@kajaaninromu.fi