Rakennusten purku- ja kierrätyspalvelu

Me suoritamme rakennus-, metallirakenteiden- ja teollisuuden purkutöitä Suomessa ja Pohjoismaissa. Kapasiteettia ja kalustoa meillä riittää suurtenkin kohteiden purkamiseen. Mittavin tähänastinen purkuprojektimme on ollut Kemijärven sellutehtaan purku kokonaisuudessaan.

Tarjoamme asiakkaillemme koko palveluketjun purkutyömaalta sulatukseen, toiveesi ja tarpeesi huomioon ottaen. Purku-urakoissa olemme keskittyneet erityisesti terästä sisältäviin purkukohteisiin. 

Romua nostetaan ilmaan.

Laadukas purkupalvelu keskisuuriin ja suuriin kohteisiin

Purku-urakat toteutamme yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on tiukat sisäiset kriteerit toiminnassamme, ja myös alihankkijamme noudattavat samoja käytäntöjä. Kierrätämme kohteissa kaikki jätteet asianmukaisesti. Metallit käsittelemme ja kierrätämme nykyaikaisella tuotantolaitoksellamme, josta toimitamme ne edelleen hyötykäyttöön sulattavan teollisuuden raaka-aineeksi.

Hanki meiltä kestävästi toteutettu purku-urakka

Purkutoiminta tukee raaka-ainehankintaamme ja on osa yhteiskunnallista tehtäväämme. Muiden metallia kierrättävien yritysten kanssa muodostamme globaalin kaupunkikaivosten verkoston. 

Metalliteollisuuden arvoketjussa tehtävämme on louhia elinkaaren päähän tulleista yhdyskuntarakenteista ja romuista talteen arvokkaat metalliraaka-aineet ja huolehtia, että että ne kiertävät hyötykäytössä. Näin vähennämme tarvetta louhia uutta metallia maaperästä ja saamme rajalliset luonnonvarat riittämään.